Filtry

Objem motoru:
Výkon motoru v kW:
Rok výroby:
FORD
Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD se zárukou kvality.

FORD Počet produktů: 203

Podkategorie

  • TRACTOR
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD TRACTOR. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD TRACTOR se zárukou kvality.
  • CARGO TRUCK
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD CARGO TRUCK. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD CARGO TRUCK se zárukou kvality.
  • MARINE
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD MARINE. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD MARINE se zárukou kvality.
  • INDUSTRIAL
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD INDUSTRIAL. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD INDUSTRIAL se zárukou kvality.
  • AGRICULTURAL
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD AGRICULTURAL. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD AGRICULTURAL se zárukou kvality.
  • EXPLORER
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD EXPLORER. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD EXPLORER se zárukou kvality.
  • F SERIES
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD F SERIES. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD F SERIES se zárukou kvality.
  • FIESTA
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD FIESTA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD FIESTA se zárukou kvality.
  • COURIER
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD COURIER. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD COURIER se zárukou kvality.
  • FOCUS
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD FOCUS. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD FOCUS se zárukou kvality.
  • C-MAX
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD C-MAX. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD C-MAX se zárukou kvality.
  • MUSTANG
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD MUSTANG. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD MUSTANG se zárukou kvality.
  • PASSENGER
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD PASSENGER. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD PASSENGER se zárukou kvality.
  • EVEREST
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD EVEREST. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD EVEREST se zárukou kvality.
  • RANGER
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD RANGER. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD RANGER se zárukou kvality.
  • GALAXY
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD GALAXY. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD GALAXY se zárukou kvality.
  • MONDEO
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD MONDEO. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD MONDEO se zárukou kvality.
  • S-MAX
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD S-MAX. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD S-MAX se zárukou kvality.
  • GRAND C-MAX
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD GRAND C-MAX. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD GRAND C-MAX se zárukou kvality.
  • KUGA
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD KUGA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD KUGA se zárukou kvality.
  • TAURUS
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD TAURUS. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD TAURUS se zárukou kvality.
  • ESCAPE
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD ESCAPE. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD ESCAPE se zárukou kvality.
  • FUSION
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD FUSION. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD FUSION se zárukou kvality.
  • TRANSIT
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD TRANSIT. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD TRANSIT se zárukou kvality.
  • TOURNEO
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD TOURNEO. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD TOURNEO se zárukou kvality.
  • MAVERICK
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD MAVERICK. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD MAVERICK se zárukou kvality.
  • B-MAX
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD B-MAX. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD B-MAX se zárukou kvality.
  • KA
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy FORD KA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro FORD KA se zárukou kvality.
  • Rychlý náhled
    16 553 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 3.2 d / 145kW SAFA, TDCi 200 Dual Cab, Duratorq, T6. Číslo dílu turbodmychadla 812971-5006S s OE číslem BK3Q6K682RC.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 743 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 3.0 d WLAA, WEAT, ES, ET, TDCI, 4x4. Číslo dílu turbodmychadla VJ38 s OE číslem 6M349G438AC.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 848 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.8 d / 94kW HS2.8 HT. Číslo dílu turbodmychadla 724652-5007S s OE číslem AR79517.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 848 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.8 d / 93kW HS2.8, Navistar, Euro 2. Číslo dílu turbodmychadla 721843-5001S s OE číslem 79159.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.5 d / 80kW WL-T, ER, EQ, TU_, TD, 4x4. Číslo dílu turbodmychadla VJ26 s OE číslem XM3496438AB.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 848 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.5 d / 80kW HS 2.5, Navistar. Číslo dílu turbodmychadla 708258-5001S s OE číslem 79054.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 743 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.5 d / 105kW WLAA, WEAT, ES, ET, TDCI, 4x4. Číslo dílu turbodmychadla VJ38 s OE číslem 6M349G438AC.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 913 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.2 d / 90 - 109kW Duratorq, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 831157-5002S s OE číslem FB3Q6K682AB.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 913 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.2 d / 116kW Duratorq, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 831157-5003S s OE číslem FB3Q6K682MA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Ranger s motory 2.2 d / 110kW GBVAJQJ, TDCI, 4x4. Číslo dílu turbodmychadla 787556-5022S s OE číslem BK3Q6K682PC.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    11 755 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Passenger s motory 2.0 p. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0270 s OE číslem CB5E6K682AC.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    18 410 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mustang s motory 2.3 p / 227kW EcoBoost, Tier2. Číslo dílu turbodmychadla 821402-5007S s OE číslem FR3E9G438CAA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.5 p / 147 - 162kW HYDA, HUWA, B 5254 T3, MK IV, Turnier. Číslo dílu turbodmychadla 5304-988-0033 s OE číslem 6G9N6K682AA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    13 730 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.2 d / 147kW Duratorq DOHC CR DI, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 49477-01114 s OE číslem BG9Q6K682BB.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    13 730 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.2 d / 129kW Q4BA, BA7, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 753544-5020S s OE číslem 8G9Q6K682BA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.2 d / 114kW QJBA, QJBB, QJBC, QJBD, B4Y, B5Y, BWY, TDCi, Euro 4 (D4). Číslo dílu turbodmychadla 758226-5014S s OE číslem 6S7Q6K682AG.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.2 d / 114kW QJBA, QJBB, B4Y, B5Y, BWY, TDCi, Euro 3 (D3). Číslo dílu turbodmychadla 752233-5009S s OE číslem 5S7Q6K682AB.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    11 392 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 p / 177kW TPBA, MK 4, IV, BA7, Turnier, EcoBoost. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0420 s OE číslem CJ5E6K682CC.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 p / 149kW TNBA, MK 4, IV, Turnier, SCTi. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0505 s OE číslem BG9E6K682AJ.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 d / 96kW FMBA, HJBA, HJBB, HJBC, N7BA, B4Y, B5Y, BWY, 16V, Di, TDDi, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 728680-5020S s OE číslem 4S7Q6K682EN.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 d / 96kW D6BA, FMBA, HJBA, HJBB, HJBC, N7BA, B4Y, B5Y, BWY, 16V, Di, TDDi, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 714467-5015S s OE číslem 3S7Q6K682AJ.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 d / 85kW D6BA, HJBA, HJBB, HJBC, B4Y, B5Y, BWY, TDDi, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 704226-5010S s OE číslem 1S7Q6K682BH.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 d / 66 - 85kW B5BA, SDBA, D6BA, HJBA, HJBB, HJBC. Číslo dílu turbodmychadla 802419-5002S s OE číslem 1S7Q6K682AK.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 d / 120kW TXBA, BA7, TDCI. Číslo dílu turbodmychadla 806498-5003S s OE číslem 9M5Q6K682AA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 2.0 d / 100kW AZB, KLBA, LPBA, QXB, UFBA, MK 4, IV, BA7, TDCi, Turnier. Číslo dílu turbodmychadla 760774-5005S s OE číslem 3M5Q6K682BA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 1.8 d / 74 - 92kW FFBA, KHBA, QYBA, MK 4, IV, TDCi, Turnier. Číslo dílu turbodmychadla 763647-5021S s OE číslem 7G9Q6K682AA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 1.8 d / 74 - 92kW FFWA, QYWA, MK 4, IV, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 742110-5007S s OE číslem 4M5Q6K682AD.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    12 848 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 1.6 p / 128kW SGDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0125 s OE číslem CJ5G6K682DA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 1.6 p / 118kW JTBA, JTBB, IV, EcoBoost, Turnier, SGDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0131 s OE číslem BM5G6K682DB.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 1.6 d / 70 - 85kW T1BA, T1BB, T1BC, MK 4, IV, BA7, Turnier, TDCi. Číslo dílu turbodmychadla 806291-5003S s OE číslem 9686120680.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Mondeo s motory 1.6 d T1BA, T1BB, T1BC, MK 4, IV, TDCI. Číslo dílu turbodmychadla 762328-5003S s OE číslem 9660493580.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    11 392 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Maverick s motory 2.7 d / 92kW TD27E, TD. Číslo dílu turbodmychadla 452162-5001S s OE číslem 144117F400.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Marine s motory 184 - 221kW 2728 TIM, Dover 2676. Číslo dílu turbodmychadla 4033645 s OE číslem 1460030OR.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Marine s motory 1500/1800. Číslo dílu turbodmychadla 4033693 s OE číslem 876F6K682GAA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    9 218 Kč Skladem

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Marine s motory 1500/1800. Číslo dílu turbodmychadla 311422 s OE číslem 876F6K682GAA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla Ford Kuga s motory 2.5 p / 147kW HYDA, HUWA, B 5254 T3, MK I, 4x4. Číslo dílu turbodmychadla 5304-988-0033 s OE číslem 6G9N6K682AA.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

Zobrazeno 73 – 108 z 203 položek