Filtry

Objem motoru:
Výkon motoru v kW:
Rok výroby:
MAZDA
Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA se zárukou kvality.

MAZDA Počet produktů: 37

Podkategorie

  • BT-50
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA BT-50. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA BT-50 se zárukou kvality.
  • CX-5
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA CX-5. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA CX-5 se zárukou kvality.
  • 6
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA 6. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA 6 se zárukou kvality.
  • CX-7
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA CX-7. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA CX-7 se zárukou kvality.
  • 3
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA 3. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA 3 se zárukou kvality.
  • MPV
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA MPV. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA MPV se zárukou kvality.
  • 2
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA 2. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA 2 se zárukou kvality.
  • 5
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA 5. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA 5 se zárukou kvality.
  • 323
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA 323. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA 323 se zárukou kvality.
  • 626
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA 626. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA 626 se zárukou kvality.
  • B2500
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA B2500. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA B2500 se zárukou kvality.
  • PREMACY
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy MAZDA PREMACY. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro MAZDA PREMACY se zárukou kvality.
  • Rychlý náhled
    10 628 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Repasované turbodmychadlo pro vozidla Mazda 2 s motory 1.4 d / 50kW F6JA, F6JB, Demio, DE, MZR-CD. Číslo dílu turbodmychadla 5435-988-0009 s OE číslem 9643574980.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

Zobrazeno 37 – 37 z 37 položek