Filtry

Objem motoru:
Výkon motoru v kW:
Rok výroby:
VW
Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW se zárukou kvality.

VW Počet produktů: 363

Podkategorie

  • MARINE
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW MARINE. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW MARINE se zárukou kvality.
  • FORKLIFT
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW FORKLIFT. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW FORKLIFT se zárukou kvality.
  • INDUSTRIAL
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW INDUSTRIAL. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW INDUSTRIAL se zárukou kvality.
  • AMAROK
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW AMAROK. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW AMAROK se zárukou kvality.
  • BEETLE
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW BEETLE. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW BEETLE se zárukou kvality.
  • CRAFTER
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW CRAFTER. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW CRAFTER se zárukou kvality.
  • GOLF
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW GOLF. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW GOLF se zárukou kvality.
  • BORA
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW BORA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW BORA se zárukou kvality.
  • JETTA
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW JETTA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW JETTA se zárukou kvality.
  • MULTIVAN
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW MULTIVAN. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW MULTIVAN se zárukou kvality.
  • PARATI
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW PARATI. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW PARATI se zárukou kvality.
  • PASSAT
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW PASSAT. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW PASSAT se zárukou kvality.
  • POLO
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW POLO. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW POLO se zárukou kvality.
  • LUPO
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW LUPO. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW LUPO se zárukou kvality.
  • CADDY
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW CADDY. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW CADDY se zárukou kvality.
  • SCIROCCO
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW SCIROCCO. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW SCIROCCO se zárukou kvality.
  • SHARAN
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW SHARAN. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW SHARAN se zárukou kvality.
  • CC
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW CC. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW CC se zárukou kvality.
  • EOS
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW EOS. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW EOS se zárukou kvality.
  • TIGUAN
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW TIGUAN. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW TIGUAN se zárukou kvality.
  • TOUAREG
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW TOUAREG. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW TOUAREG se zárukou kvality.
  • TOURAN
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW TOURAN. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW TOURAN se zárukou kvality.
  • TRANSPORTER
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW TRANSPORTER. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW TRANSPORTER se zárukou kvality.
  • NOVO FUSCA
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW NOVO FUSCA. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW NOVO FUSCA se zárukou kvality.
  • VENTO
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW VENTO. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW VENTO se zárukou kvality.
  • LT
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW LT. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW LT se zárukou kvality.
  • PHAETON
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW PHAETON. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW PHAETON se zárukou kvality.
  • FLIGHT
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW FLIGHT. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW FLIGHT se zárukou kvality.
  • FOX
    Nabízíme turbodmychadla pro vozy VW FOX. Provedeme repase turbodmychadla se zárukou kvality za použití originálních turbo dílů. Turbodmychadlo doručíme připravené k montáži na motor, nastavené na povýrobní hodnoty. Repas turba pro VW FOX se zárukou kvality.
  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Marine s motory 1.9 d / 40kW CDXA, CDXB. Číslo dílu turbodmychadla 701729-5010S s OE číslem 045145701.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Rychlý náhled
    11 355 Kč Produkt je k dispozici s jinými možnostmi

    Objem: 2.5 dkW: 74 - 121Rok: 2001-Číslo motoru: ANG, ANH, BCU, BCV, BTW, TDI, 100-5, 120-5, 140-5, 150-5, 165-5Číslo dílu: 707906-5007SOE číslo: 065145701A

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Lupo s motory 1.4 d / 55kW AMF, 6X1, 6E1, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 706680-5001S s OE číslem 045145701.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Lupo s motory 1.4 d / 55kW AMF, 6X1, 6E1, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 701729-5010S s OE číslem 045145701.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Lupo s motory 1.2 d / 45kW ANY, AYZ, 6X1, 6E1, 3L, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 700960-5012S s OE číslem 045145701E.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW LT s motory 2.8 d / 92 - 96kW AGK, ATA, 28-46, MK 2, II, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 703325-5001S s OE číslem 062145701X.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW LT s motory 2.8 d / 116kW AUH, BCQ, 28-46, MK 2, II, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 721204-5001S s OE číslem 062145701A.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW LT s motory 2.5 d / 80kW APA, ANJ, AVR, 28-35, 28-46, MK 2, II, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 454205-5007S s OE číslem 074145701D.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW LT s motory 2.5 d / 70 - 75kW AHD, APA, BBE, BBF, 28-35, MK 2, II, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5314-988-7025 s OE číslem 074145701C.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 p / 147 - 155kW CAW-, CBFA, CCT-, CCZ-, CBL-, CGM-, MK 4, IV, 162, TSI. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0290 s OE číslem 06J145701N.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 p / 147kW AXX, BPY, BWA, CAWB, CCTA, CBFA, CCZA. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0105 s OE číslem 06F145701.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 81 - 103kW CBDA, MK 3, 4, III, IV, 162, 1K2, TDI, 16V. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0206 s OE číslem 03L253016F.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 81 - 103kW CBDA, MK 3, 4, III, IV, 162, 1K2, TDI, 16V. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0152 s OE číslem 03L253010C.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 74 - 103kW APP, AUQ, AGU, AQA, ARX, AJQ, ARY. Číslo dílu turbodmychadla 5440-988-0036 s OE číslem 03L253010G.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 140kW TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0209 s OE číslem 2X0253056.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 125kW BMN, MK 3, III, 1K2, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 757042-5018S s OE číslem 03G257010A.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 125kW CEGA, MK 3, III, 1K2, TDI, DOHC, 16V. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0207 s OE číslem 03L253056C.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 110kW CUUB, MK 4, IV, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 030TM110040 s OE číslem 04L253019P.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 110kW MK4, IV, 162, 163, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 030TC11002000 s OE číslem 04L253010B.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 103kW BMM, MK 3, III, 1K2, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 765261-5008S s OE číslem 03G253019L.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 103kW CJAA, IV, Uni, AJ5, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-0208 s OE číslem 03L253010.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 100 - 103kW AZV, BKD CBDA, CBDB, III, 1K2, TDI, 16V. Číslo dílu turbodmychadla 724930-5012S s OE číslem 03G253019A.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 2.0 d / 100 - 103kW AZV, BKD CBDA, CBDB, III, 1K2, TDI, 16V. Číslo dílu turbodmychadla 5303-988-7005 s OE číslem 03G253019A.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 96kW ASZ, MK 4, IV, TDI, 4motion. Číslo dílu turbodmychadla 720855-5007S s OE číslem 03G253016Q.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 81kW AFN, III, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 454161-5004S s OE číslem 028145702D.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 77kW BJB, BKC, BXE, MK III. Číslo dílu turbodmychadla 751851-5004S s OE číslem 03G253014F.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 77kW BJB, BKC, BXE, MK III. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0085 s OE číslem 03G253014F.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 77kW BLS, MK 1, I, TDI, DPF. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0072 s OE číslem 03G253014M.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 77kW BXE, MK 3, III, 1K2, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0071 s OE číslem 03G253014T.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 77kW BLS, MK 1, I, TDI, DPF. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0029 s OE číslem 03G253019K.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 74kW ATD, MK 4, IV, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 768331-5003S s OE číslem 03G253016N.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 74kW ATD, MK 4, IV, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 768329-5011S s OE číslem 03G253016L.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 74kW BRM, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0031 s OE číslem 038253014Q.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 74kW ATD, MK 4, IV, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0017 s OE číslem 03G253016N.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 74kW BKC, BLS, BXE, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0013 s OE číslem 038253016P.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

  • Repasované turbodmychadlo pro vozidla VW Jetta s motory 1.9 d / 74kW ATD, MK 4, IV, TDI. Číslo dílu turbodmychadla 5439-988-0003 s OE číslem 038253019P.Díl je možné zakoupit ihned s kaucí 3.000 Kč. Pokud nám dodáte váš starý díl, kauce vám bude vrácena.

Zobrazeno 181 – 216 z 363 položek